Политика за приватност

Добредојдовте на нашата Политика за приватност


– Вашата приватност е од клучно значење за нас.

Политика на Казинобл Велика Британија е да ја почитува вашата приватност во врска со какви било информации што може да ги собереме додека работиме на нашата веб-страница. Оваа Политика за приватност се однесува на https://casinoble.org (во натамошниот текст: „нас“, „ние“ или „https://casinoble.org“). Ние ја почитуваме вашата приватност и сме посветени на заштита на личните информации што може да ни ги дадете преку веб-страницата. Ја усвоивме оваа политика за приватност („Политика за приватност“) за да објасниме какви информации можат да се соберат на нашата веб-страница, како ги користиме овие информации и под кои околности можеме да ги откриеме информациите на трети страни. Оваа Политика за приватност се однесува само на информациите што ги собираме преку веб-страницата и не се однесува на нашата колекција на информации од други извори.
Оваа Политика за приватност, заедно со Условите и условите објавени на нашата веб-страница, ги утврдува општите правила и политики што ја регулираат вашата употреба на нашата веб-страница. Во зависност од вашите активности при посета на нашата веб-страница, можеби ќе треба да се согласите со дополнителни услови.

– Посетители на веб-страници
Како и повеќето оператори на веб-страници, Casinoble UK собира информации што не се идентификуваат лично, од типот што веб-прелистувачите и серверите обично ги ставаат на располагање, како што се типот на прелистувачот, претпочитањето јазик, страницата за упатување и датумот и времето на секое барање на посетителот. Целта на Casinoble UK во собирање информации што не се идентификуваат лично е подобро да разберат како посетителите на Casinoble UK ја користат нејзината веб-страница. Од време на време, Казинобл Велика Британија може да издаде информации што не се идентификуваат во целост, на пример, со објавување извештај за трендовите на употреба на својата веб-страница.
Casinoble Велика Британија, исто така, собира потенцијално лични идентификувачки информации како адреси на Интернет протокол (IP) за најавени корисници и за корисници кои оставаат коментари на објавите на блогот https://casinoble.org. Casinoble UK открива само најавени IP-адреси на корисници и коментатори под истите околности што ги користи и открива информации за лична идентификација како што е опишано подолу.

– Собирање на информации за лична идентификација
Одредени посетители на веб-страниците на Казинобл Велика Британија избираат да комуницираат со Казинобл Велика Британија на начини на кои се бара Казинобл Велика Британија да собира информации за идентификација на лицата Количината и видот на информациите што ги собира Casinoble UK зависи од природата на интеракцијата. На пример, ги замолуваме посетителите кои се регистрираат за блог на https://casinoble.org да дадат корисничко име и адреса за е-пошта.

– Безбедност
Безбедноста на вашите лични информации е важна за нас, но запомнете дека ниту еден метод за пренесување преку Интернет, или методот на електронско складирање не е 100% безбеден. Иако се трудиме да користиме комерцијално прифатливи средства за заштита на вашите лични информации, не можеме да ја гарантираме нивната апсолутна безбедност.

– Реклами
Рекламите што се појавуваат на нашата веб-страница може да им бидат доставени на корисниците од партнери за рекламирање, кои можат да постават колачиња. Овие колачиња му овозможуваат на серверот за рекламирање да го препознава вашиот компјутер секогаш кога ќе ви испратат оглас преку Интернет за да собере информации за вас или за другите што го користат вашиот компјутер. Оваа информација им овозможува на мрежите за рекламирање, меѓу другото, да испорачуваат насочени реклами за кои сметаат дека ќе ве интересираат најмногу. Оваа Политика на приватност опфаќа употреба на колачиња од Casinoble Велика Британија и не опфаќа употреба на колачиња од страна на рекламни.

– Врски до надворешни страници
Нашата услуга може да содржи врски до надворешни страници кои не ги управуваме ние. Ако кликнете на врската од трета страна, ќе бидете упатени на страната на таа трета страна. Силно ве советуваме да ја разгледате Политиката за приватност и условите за секоја страница што ја посетувате.
Ние немаме никаква контрола и не преземаме никаква одговорност за содржината, политиките за приватност или практиките на кои било страници, производи или услуги од трета страна.

– Https://casinoble.org го користи Google AdWords за рекламирање
Https://casinoble.org ги користи услугите за маркетинг за рекламирање на веб-страници на трети страни (вклучувајќи го и Google) до претходните посетители на нашата страница. Тоа може да значи дека се рекламираме на претходните посетители кои не завршиле задача на нашата страница, на пример, користејќи ја формата за контакт за да направите истрага. Ова може да биде во форма на реклама на страницата со резултати од пребарување на Google или веб-страница во Google Display Network. Трети продавачи, вклучително и Google, користат колачиња за да прикажуваат реклами засновани на нечии минати посети. Се разбира, сите собрани податоци ќе се користат во согласност со нашата сопствена политика за приватност и политиката за приватност на Google.
Може да поставите преференции за тоа како Google ви се рекламира користејќи ја страницата „Преференции за реклами на Google“ и ако сакате, можете да се исклучите од рекламирање засновано врз интерес, со поставки за колачиња или трајно користење додаток на прелистувач.

– Збирна статистика
Casinoble UK може да собере статистички податоци за однесувањето на посетителите на својата веб-страница. Casinoble UK може да ги прикаже овие информации јавно или да ги обезбеди на други. Сепак, Casinoble UK не ги открива вашите лични податоци за идентификување.

– Објавување на филијали
Оваа страница користи придружни врски и заработува провизија од одредени врски. Ова не влијае на вашите набавки или цената што може да ја платите.

– колачиња
За збогатување и усовршување на вашето искуство на Интернет, Casinoble UK користи „Колачиња“, слични технологии и услуги обезбедени од други за прикажување на персонализирана содржина, соодветно рекламирање и зачувување на вашите преференции на вашиот компјутер.
Колаче е низа информации што веб-страницата ги складира на компјутер на посетител и кои прелистувачот на посетителот ги обезбедува на веб-страницата секој пат кога посетителот ќе се врати. Casinoble UK користи колачиња за да им помогне на Casinoble UK да ги идентификува и следи посетителите, нивната употреба на https://casinoble.org и преференциите за пристап до веб-страниците. Казинобројните посетители на Велика Британија кои не сакаат да имаат колачиња поставени на нивните компјутери, треба да ги постават своите прелистувачи да одбиваат колачиња пред да ги користат веб-страниците на Казинобл Велика Британија, со недостаток што одредени карактеристики на веб-страниците на Казинобл Велика Британија може да не функционираат правилно без помош на колачиња.
Продолжувајќи да навигирате на нашата веб-страница без да ги менувате поставките за колачиња, со ова ја потврдувате и се согласувате со употребата на колачиња на Casinoble UK.

Промени во Политиката на приватност
Иако повеќето промени веројатно се мали, Казинобл Велика Британија може да ја менува својата Политика на приватност од време на време, и според дискреционо право на Казинобл Велика Британија. Casinoble UK ги охрабрува посетителите често да ја проверуваат оваа страница за какви било промени во нејзината Политика за приватност. Вашата континуирана употреба на оваа страница по каква било промена во оваа Политика за приватност ќе претставува прифаќање на таквата промена.

– Политика за приватност
– Информации за кредит и контакт
Оваа политика за приватност е креирана на http://termsandconditionstemplate.com/privacy-policy-generator/. Ако имате какви било прашања во врска со оваа политика за приватност, контактирајте не преку телефон или.

Alternative Languages: English Français Albanian Հայերեն Azərbaycan Euskara Català 简体中文 Galego Íslenska македонски Mongolian Nepali Русский Somali Türkçe Uzbek Cymraeg Zulu