Sistemi i Bastit Baccarat

Sistemi i Bastit Baccarat

Fitimi në lojën e baccarat dhe blackjack ndikohet nga një numër faktorësh, dhe një faktor i tillë përcaktues që çdo lojtar duhet ta dijë është avantazhi i shtëpisë. Në lojërat e fatit të kazinosë, skaji i shtëpisë është një term që përdoret për të përshkruar avantazhin matematik të kazinosë mbi lojtarët ndërsa ata luajnë me kalimin e kohës. Një avantazh i lartë i shtëpisë do të thotë që lojtarët janë në disavantazh.

Kur luani një lojë kazino si baccarat dhe blackjack, është më mirë të kuptoni skajin e shtëpisë sepse jeni ‘ nuk mund të fitojë në bixhoz ‘ Dhe në baccarat dhe blackjack, tema kryesore për të kuptuar është se buza e shtëpisë ndryshon kur letrat luhen çdo herë. Po, ekziston një buzë shtëpie e reklamuar, por kjo i referohet vetëm përbërjes fillestare të këpucës baccarat, por kjo avantazh i shtëpisë së llogaritur mund të ndryshojë gjatë gjithë lojës.

Kur luani shkop polici, buza e shtëpisë anon drejt lojtarit në afërsisht 30% të duarve, duke e bërë kështu numërimin e kartave një strategji të rekomanduar për t’u përdorur. Por kjo qasje mund të mos funksionojë në mënyrë të përsosur me baccarat. Ndërsa ka disa ndërlikime kur numërimi i kartave përdoret në baccarat, nuk do të thotë që nuk mund të funksionojë.

Për shumë entuziastë të lojërave në tryezë, qasja e përbashkët është të vëzhgohen tabelat e rezultateve dhe të gjurmohen rezultatet historike. Këto shpesh përdoren si bazë për bastet e ardhshme në tryezë. Në lojërat e bacareve, këto rezultate historike janë shpesh të padobishme pasi nuk ka modele dhe rezultatet e kaluara nuk do t’ju japin rezultatet e radhës. Të dhënat historike mund të jenë të padobishme, por nuk do të thotë se nuk ka ndonjë strategji efikase që mund të përdoret. Në lojën e baccarat, shanset më të mira do të jenë gjithmonë ose në Banker, Player ose në një Tie. Dhe të dish se cila ka shanset më të mira në lojë dhe bërja e bastit mbi atë rezultat konsiderohet si strategjia më e mirë ose më optimale e basteve.

A është me të vërtetë e mundur të dihet se cili rezultat ka shanset më të mira për çdo raund?

Easyshtë e lehtë të heqësh një strategji optimale të basteve ku një lojtar do të dijë më parë se cili bast ka duart më të mira. Por falë inovacioneve dhe zhvillimeve të reja në teknologji, tani janë në dispozicion pajisje dhe aplikacione të reja që mund të përdoren nga lojtarët për të identifikuar se cili nga Player, Banker ose Tie ka shanset më të mira në raundin tjetër. Një mjet që mund të përdorni është një aplikacion që mund të shkarkohet nga Google Play Store i cili lejon një lojtar të konkurrojë për avantazhin e shtëpisë. Për të përdorur këtë aplikacion, lojtarët duhet të futin kartat pasi ato merren në tryezë.

Para fillimit të raundit, lojtari duhet të shtypë ‘Llogarit’ dhe aplikacioni menjëherë do të llogarisë për kthimet e sakta të bastit. Nëse jeni të interesuar të kontrolloni se si funksionon aplikacioni, thjesht kërkoni “numërimin e kartave të baccarat” në shiritin e kërkimit të Dyqanit Google Play. Në një mjedis lojërash ku lejohet përdorimi i një telefoni, përdorimi i aplikacionit mund të rrisë mundësinë e fitimit. Me pak fjalë, përmes përdorimit të teknologjive më të fundit të disponueshme në internet, lojtarët mund të marrin numrin e shtëpisë dhe madje të ndërtojnë një avantazh.

Për të provuar këtë sistem bastesh, është kryer një simulim i thjeshtë që përfshin 200,000 këpucë me tetë kuverta, me detajet e mëposhtme:

 • Kartoni i prerë është në 14 letra, me rregulla të letrës së djegur dhe të prerë
 • Një ‘Lidhje’ ofron 9 me 1
 • Personi do të bëjë një bast me skajin më të ulët të shtëpisë
 • Një bast përcaktohet në një numër të caktuar njësish

Përmes këtij simulimi të thjeshtë, ajo rezultoi në një avantazh shtëpie prej 0.878%, me bastin në Banker si bastin më të mirë për të bërë 75.51% të duarve me një Lidhje si më të keqen nga tre, e cila është më e mira vetëm në 3.72% të duart luanin. Dhe bazuar në këtë simulim, lojtari do të humbasë një herë në 2.15 duar. Një përmirësim në avantazhin e shtëpisë në 0.78% nuk është kurrë i mjaftueshëm për të mposhtur kazinonë. Për të përmirësuar gjendjen në këmbë, lojtari mund të përfshijë programin nxitës të çipit. Ajo që lojtari mund të bëjë është të mbështetet në një ‘përhapje bastu’ që do të thotë se një lojtar mund të bast më shumë kur buza e shtëpisë është më e vogël. Për të provuar, një simulim i thjeshtë që përfshin 150,000 këpucë zbulon detajet e mëposhtme kritike:

 • Lojtari do të vërë bast një njësi është buza e shtëpisë e identifikuar është të paktën 90%, dhe vendos 10 njësi nëse buza e shtëpisë është më e vogël se ajo
 • Lojtari nuk po përdor programin e çipave rrotullues

Duke përdorur këtë simulim të mostrës, rezultatet tregohen më poshtë:

 • Lojtari vendos një bast mesatar prej 2.70 njësish në çdo dorë
 • Avantazhi i shtëpisë është vendosur në 0.38%

Me këtë simulim të dytë, buza e shtëpisë tani është vendosur në 0.38%, e cila tani është më e ulët dhe lehtë mund të adresohet përmes përdorimit të një zbritjeje të çipit. Dhe nëse lojtari merr 1% zbritje të çipit, avantazhi tani është i fiksuar në 0.11%. Nëse lojtari vendos për një njësi bastesh $ 10,000, ai do të duhet të bastos $ 10,000 x 2,70 x 100 = 2,700,000 $ për çdo 100 duar. Duke përdorur një avantazh shtëpie prej 0,11%, teorikisht, lojtari mund të marrë një fitim të shkëlqyeshëm prej 2,097 $ për 100 duar.

Me pak fjalë, një lojtar mund të përmirësojë shanset e tij për të fituar në lojën e baccarat nëse drejtohet nga një aplikacion ashtu si ai i diskutuar këtu. Rezultatet dhe të dhënat që mund të gjenerohen nga aplikacioni mund të ndihmojnë në formësimin e vendimeve tuaja kur vendosni bastin tuaj në tryezën e baccarat.

Pikat e Marrjes

 • Një nga mënyrat më të mira për të fituar në një lojë baccarat është të krijoni një strategji optimale të basteve
 • Një strategji optimale bastesh mund të bëhet nëse një lojtar ka një kuptim të shanseve aktuale për tre rezultatet e mundshme – Player, Tie dhe Banker
 • Një mënyrë për të njohur shanset është të përdorni një aplikacion i cili mund të shkarkohet në Google Play Store
 • Rezultatet e gjeneruara nga aplikacioni mund të përdoren për të marrë një vendim bast të informuar kur luani baccarat

Alternative Languages: English Français Albanian Հայերեն Azərbaycan Euskara Català 简体中文 Galego Íslenska македонски Mongolian Nepali Русский Somali Türkçe Uzbek Cymraeg Zulu