Strategjia e Baccarat

Strategjia e Baccarat

Ka disa lojëra kazino që luhen më mirë duke përdorur një strategji, dhe loja e baccarat është një shembull i përsosur i kësaj. Pasja e një strategjie do të japë një urdhër për oraret tuaja të basteve, dhe kjo duhet të zvogëlojë nivelin e anktheve kur luani në lloje të ndryshme të tryezave të bacareve. Kur bëhet fjalë për strategjitë e baccarat, mund të mbështeteni në një numër opsionesh dhe shumica e tyre diskutohen në internet. Këto strategji mund të jenë mbizotëruese sidomos për lojtarët për herë të parë, por nëse keni nevojë të zgjidhni vetëm më të mirën, zgjidhni atë që është e lehtë për t’u kuptuar, logjike dhe do t’ju ofrojë shansin më të mirë për të ulur avantazhin e shtëpisë. Këtu keni një vështrim të shpejtë në strategjitë më të njohura dhe më efektive të bacareve që mund të përdorni.

Strategjia e njëanshme e Baccarat

Ekzistojnë tre rezultate të mundshme ose bastet që mund të bëhen në lojën e baccarat – Banker, Player ose Tie. Në strategjinë e njëanshme për të luajtur baccarat, do të duhet të përqendroheni vetëm në një bast, një Banker ose Lojtar. Kjo mund të duket e thjeshtë, por ndjekja e kësaj qasje ka një bazë logjike dhe mund të funksionojë edhe në planin afatgjatë. Nëse kjo strategji luhet në mënyrën e duhur, ju lehtë mund të fitoni një avantazh pas përfundimit të 2 këpucëve baccarat. Bazuar në disa teste dhe simulime, shanset tuaj për të hyrë në një pozitë fituese gjatë 1 në 2 këpucë baccarat është 3: 1, dhe shanset që bankroll juaj të barazohet vlerësohet në 4: 1. Parimi që qëndron pas kësaj strategjie bastesh është i thjeshtë. Për një periudhë afatgjatë, Bankeri dhe Lojtari me siguri do të fitojnë një sasi të vogël avantazhi. Dhe bazuar në vlerësime, kjo është realizuar në 8 nga 10 këpucët e bacareve të luajtura.

Këtu keni një shembull se si mund të luani strategjinë e njëanshme të baccarat

Filloni bastin sapo të hapet një këpucë e re baccarat. Nëse humbni në bastin tuaj të parë, sigurohuni që të qëndroni në këmbë dhe kjo mund të bëhet me një humbje të ndaluar. Sigurohuni që të mos pësoni 3 humbje të njëpasnjëshme. Nëse keni humbur 3 herë në tryezë, atëherë ndaloni bërjen e basteve. Prisni për atë kohë që bast ose skuadra juaj e zgjedhur të ndodhë përsëri. Ju duhet të vendosni një objektiv në çdo këpucë baccarat, si fitimi i të paktën 5 fitimeve njësi. Nëse po përballeni me një seri humbjesh, mos provoni kufijtë tuaj. Nëse keni një fitim të mirë me vete, bëni një pushim dhe shijoni atë që keni fituar. Nëse po i vendosni paratë tuaja në dorën e Bankierit, mbani në mend se duhet të mbuloni komisionin, shpesh të fiksuar në 5%.

Këtu janë disa përkujtesa që duhet të mbani mend kur vendosni paratë tuaja në dorën e Bankierit. Lojtari mesatar do të vërë bast në 2 deri në 3 këpucë baccarat çdo ditë. Kjo nuk do të thotë që shumica e këtyre këpucëve do të favorizojnë Banker. Ka raste kur dominohet edhe Lojtari. Me pak fjalë, rezultatet ose rezultatet mund të jenë gjithashtu të rastësishme. Po, Banker do ta largojë lojtarin për një kohë të gjatë. Por duhet të mbani mend se një bast mbi Banker vjen me një komision të majmë prej 5% nëse fiton. Si çështje e politikës, do të ishte më mirë të ndalonit lojën nëse pësoni 3 humbje të njëpasnjëshme.

Strategjia e Ndërrimit të Trendit

Ekzistojnë katër prirje themelore të baccarat që mund të ndodhin duke përfshirë Zonën Zigzag dhe Streaky Banker / Player. Në këtë strategji të kalimit të trendit për baccarat, do t’ju duhet të kaloni nga tendenca e parë (Zigzag Zone) në trendin e dytë (Streaky Banker / Player). Për të ndjekur këtë strategji, do t’ju duhet të filloni bastet e sheshta dhe thjesht ndiqni udhëzimet për Zigzag Zone dhe Streaky Banker / Player. Kjo do të thotë që nëse keni pësuar dy humbje radhazi në një trend, rekomandohet që menjëherë të kaloni në trendin tjetër pa pasur nevojë të ndaleni ose të prisni për një shkas. Si shembull, nëse keni humbur dy herë duke ndjekur Zonën Zigzag, atëherë duhet të vendosni paratë tuaja menjëherë te Streaky Banker / Player.

Prisni Strategjinë e Dyfishtë

Kjo është një nga strategjitë më të njohura për baccarat e përdorur nga entuziastët në internet. Në fakt, ju mund të keni një numër blogesh lojrash personale që shpjegojnë plotësisht strategjinë. A është kjo një strategji efektive për t’u përdorur kur luani bacar dhe a mund të adresojë skajin standard të shtëpisë? Meqenëse 90% e rezultateve përcaktohet nga modelet zigzag dhe një kombinim i Player dhe Banker dhe vija zigzag, atëherë është e mundur. Para se të lëvizim në specifikat e strategjisë së dysheve, duhet të dini së pari informacionin e mëposhtëm:

  • Shumica e këpucëve të bacaratit do të tregojnë rezultate të dyfishta si BB PP ose rezultate me zigzag, si B / P
  • Brezat e Banker dhe Player do të ndodhin në grupe. Këto rezultate mund të përsëriten përsëri dhe përsëri

Këtu keni një vështrim të shpejtë se si luan strategjia e tij

  • Kur dëshironi të provoni këtë strategji, atëherë duhet të vini gjithmonë bast për të kundërtën. Ju duhet të ndiqni modelin zigzag dhe të qëndroni me të. Shembull: PBPBPBPBPB
  • Ju mund të vendosni një objektiv, mundësisht të paktën 5 njësi të fitojë. Nëse dështoni dhe takoni një dyfish, duhet të rregulloni strategjinë tuaj të basteve.

Nëse e humbni Double Down për herë të parë, si 4 th Lojtari nga e majta, Lojtari që formoi Double Bank konsiderohet rezultati i humbjes. Këtu, ju këshillojmë të dyfishoni bastin një herë. 5-të th Banker fiton këtu, kështu që dyshja prishet. Rregullat duhet të përsëriten derisa të arrihet qëllimi. Në këtë strategji specifike, kufiri i humbjes së ndalimit për secilën këpucë të bacaratit është 9-. Nëse në rast se do të hasni vija për Lojtarët ose Bankers, atëherë do të përballeni me dy mundësi:

  • Nëse humbni një dyfishim dhe thyen pushimin e dyfishtë, duhet të ndaleni. Nëse humbni me Banker, duhet të vini bast në Player
  • Ju mund ta përfundoni lojën dhe të dilni nga këpuca. Kjo rekomandohet shumë nëse jeni në gjysmë të rrugës përmes këpucës dhe ende nuk po bëni fitime. Por nëse keni vërejtur që këpucët anojnë nga vija e Banker / Player gjatë pjesës së parë, atëherë ekziston një shans i madh që të mund të kthehet në Zonën Zigzag.

Kujdes Trenat

Kjo strategji deri tani është më themelorja dhe ajo që duhet të luhet nga fillestarët që duan ta bëjnë jetën e tyre më të rehatshme. Në lojën e baccarat, një tren është një trend që vazhdon të tregojë dhe të japë. Loja e baccarat do të ofrojë tre rezultate të mundshme – Player, Banker dhe një Lidhje. Kur luani lojën, ju mund të prisni që një Player’s Player të fitojë, një Banker Hand ose një Tie. Një ‘tren’ do të ndodhë nëse një rezultat i caktuar vazhdon të dalë duke shpërblyer lojtarët. Nëse keni vërejtur që Banker vazhdon të fitojë, atëherë ka një tren dhe disa lojtarë me përvojë rekomandojnë të vendosni paratë tuaja në këtë rezultat.

Pikat e Marrjes:

  • Baccarat është një nga lojërat më të lehta të tryezës për të luajtur, por kërkohet një kuptim i disa prej strategjive themelore për të përmirësuar shanset
  • Një strategji popullore që mund të miratohet është strategjia e njëanshme e baccarat. Në këtë strategji, do të duhet të vini bast për një rezultat, një lojtar ose një bankier
  • Megjithëse Dora e Bankierit ofron një shans më të mirë në planin afatgjatë, lojtarët fitues do të duhet të shqetësohen për komisionin prej 5%
  • Një strategji tjetër e njohur për bacaret është strategjia e ndërrimit të trendit. Kjo kërkon një kuptim të tendencave, dhe nëse një trend përfundon, ju duhet të vendosni paratë tuaja në një trend të kundërt

Alternative Languages: English Français Albanian Հայերեն Azərbaycan Euskara Català 简体中文 Galego Íslenska македонски Mongolian Nepali Русский Somali Türkçe Uzbek Cymraeg Zulu