Trendet e Baccarat

Trendet e Baccarat

Kur bëhet fjalë për sekretet për të fituar lojën e baccarat ose ndonjë lojë tjetër tryezë, një nga qasjet më të njohura është të ndiqni trendet më të njohura të baccarat. Kjo mund të duket si një punë e vështirë për lojtarin, por për lojtarët me përvojë të baccarat, një kuptim i tendencave mund të japë përparësi. Mbani në mend se në një lojë të shpejtë të Baccarat, identifikimi i një modeli ose trendi nëse shfaqja është një brez i fortë Banker ose Player ose brez Zigzag mund ta vendosë secilin në avantazh. Kështu që këtu janë katër tendencat e njohura të bacareve që duhet të dini që mund t’ju çojnë në fitime në tryezë.

Trendi 1: Bankers dhe Lojtarë Streaky

Ky është një prirje e zakonshme që vërehet nga shumë fillestarë në tryezën e bacarës, një që jep vija për bankierët dhe lojtarët. Kini kujdes për këtë varg duke filluar nga vija e tretë. Ndërsa mund të argumentoni se dy linjat e para do të japin rezultate, rekomandohet shumë që t’i kushtoni vëmendje vijës së tretë e tutje. Dy të parat konsiderohen blip-a jetëshkurtra, ose këto janë rezultate të tranzicionit që do të krijojnë brezin.

Trendi 2: Zona Zigzag

Në Zigën e Zigzagut, rezultati ndjek një zonë zigzagu ku ka ndryshime midis Lojtarëve dhe Bankierëve. Zona zigzag shpesh përcaktohet nga rezultatet e rreshtit të parë dhe të dytë të lojës. Zona Zigzag gjithashtu mund të prishet dhe kur kjo ndodh, kjo mund të çojë në vija Player ose Banker, siç përcaktohet në trendin e parë. Por nëse devijimi nga ana e Lojtarit ose Baker është vetëm momental, atëherë Zona Zigzag është tendenca mbizotëruese.

Trendi 3: Trajtimi i ndërprerësit të trendit

Kjo prirje është krejtësisht e ndryshme nga Player / Banker Streak dhe Zigzag Zone pasi sfidon përfundimin që keni formuar bazuar në analizën tuaj. Këtu, duhet ta dini se hileja për të fituar patate të skuqura kur luani lojën e baccarat kërkon një vlerësim të rreziqeve dhe përfitimeve. Nuk ka rrugë perfekte drejt fitimeve. Për të zbutur humbjet, ajo që duhet të bëni është të krijoni një menaxhim efektiv të parave, i cili mund të ndihmojë në mbrojtjen dhe sigurimin e kartëmonedhës suaj. Një tjetër hile që mund të bëni është të gjeni një tryezë tjetër që të mund të identifikoni një trend tjetër që mund të jetë i favorshëm për bankroll tuaj.

Trendi 4: Shteti i pezulluar

Në tre trendet e para, ekziston një prirje e dallueshme në drejtimin e brezit, tendenca e Hovering State është qartësisht e lirë nga çdo sens i drejtimit. Me pak fjalë, rezultatet e tryezës nuk mund të vendosin për vijën aktuale për të marrë, nëse favorizojnë Player / Banker, që do të thotë se nuk mund të presësh prishje të trendit. Ndërsa nuk do të favorizojë lojtarët / bankierët ose zigzagun, prapëseprapë kjo konsiderohet si një trend dhe diçka që duhet të vëzhgohet dhe studiohet gjithashtu. Nëse po përballeni me këtë lloj vija, mbrojtja më e mirë është që të përdorni humbjet e ndalimit. Gjithashtu, mund ta ulni atë, dhe të prisni që një këpucë tjetër të fillojë, ose thjesht mund të gjeni një tryezë tjetër ku mund të gjeni trendet e dallueshme.

Këto janë katër trendet e rëndësishme të këpucëve në tryezën e bacareve që duhet të dini. Një kuptim i trendit ekzistues mund t’ju ndihmojë të fitoni një avantazh kur luani në tryezë. Si përmbledhje, do të hasni të paktën katër tendenca në tryezë:

  • Streaky Bankers dhe Players
  • Zona Zigzag
  • Trajtimi i kalimit të trendit
  • Hovering State

Nëse mund të luani lojën e baccarat falas, atëherë do të jeni në gjendje të familjarizoheni me këto lloj trendesh pa rrezikuar regjistrimin tuaj. Si çështje strategjie për fillestarët, do të ishte më mirë të luani lojën falas.

Këtu është mënyra më e mirë për të zbatuar një strategji kur përballeni me trendet

Për të përmirësuar shanset tuaja për të fituar, sigurohuni t’i kushtoni vëmendje dy llojeve të para të trendeve. Para se të finalizoni një bast në tryezë, duhet të siguroheni që një prirje ka qenë e qartë dhe është vendosur. Filloni të finalizoni një prirje në rezultatin e tretë pasi kjo mund t’ju ndihmojë të dilni me një analizë solide të drejtimit të trendit. Thoni për shembull se tendenca po shkon për një trend Zigzag, ajo që mund të bëni më pas është të vendosni ujin tuaj në të kundërtën e rezultatit të fundit. Nëse rezultati i fundit favorizon Banker, atëherë është më mirë që ta vendosni bastin në anën e Lojtarit. Nëse në rast se e humbni këtë lojë, vazhdoni të luani trendin deri në atë moment që të keni humbur dy herë. Kjo do të thotë që nëse keni hasur në humbje, ndaloni bastet duke përdorur strategjinë. Nëse keni vërejtur se është trendi i Streaky Player / Banker, atëherë gjithmonë duhet të vendosni paratë tuaja në rezultatin e fundit, thonë Player ose Banker. Përsëri, nëse humbni dy herë në këtë lloj mënyre bastesh, do të duhet të ndaleni.

Pikat e Marrjes

  • Lojtarët e bacareve duhet të kuptojnë se ka trende këpucësh në lojën e baccarat dhe një kuptim i tyre mund të ndihmojë në sigurimin e avantazhit
  • Ekzistojnë katër lloje kryesore të tendencave që çdo lojtar duhet të ketë parasysh: Streaky Banker / Player, Zigzag Zone, Trend Switch Treatment dhe Hovering State
  • Në vargun e Banker / Player, lojtarët mund të presin një seri rezultatesh që favorizojnë bankierin ose lojtarin në të njëjtën kohë
  • Në Zigzag Zone, tendenca lëviz kohë pas kohe në favor të lojtarit dhe bankierit
  • Për të rritur shanset tuaja për të fituar, ekspertët rekomandojnë t’i kushtoni vëmendje dy llojeve të para të trendeve. Dhe para një finalizimi të një bast, është më mirë të konfirmoni që tendenca është e qartë dhe është vendosur

Alternative Languages: English Français Albanian Հայերեն Azərbaycan Euskara Català 简体中文 Galego Íslenska македонски Mongolian Nepali Русский Somali Türkçe Uzbek Cymraeg Zulu