Blackjack

Duke luajtur Blackjack me Para të Vërteta

Lojërat e fatit në internet mund të jenë një mënyrë argëtuese për të luajtur letra dhe mundësisht të fitoni para. Sidoqoftë, ekzistojnë disa masa paraprake që duhen marrë përpara se të luani shkop polici me para të vërteta në internet. Vitalshtë jetike të vendosësh një buxhet dhe të mos rrezikosh kurrë më shumë para sesa mund të lejosh të humbasësh pasi fitimi nuk garantohet kurrë.

Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme të mos luani kurrë kur jeni nën ndikimin e alkoolit. Kjo dëmton gjykimin e dikujt dhe e bën më të vështirë të dihet kur të ndalet. Së fundmi, vendosja e një objektivi se kur të arrish çdo fitim është mënyra më e mirë për të siguruar që fitimet të mos rrezikohen vetëm gjatë duarve të ardhshme.

Çfarë është Blackjack Online?

Ka mënyra të ndryshme si mund të luani shkop polici, të tilla si të jetoni në një kazino me tulla dhe llaç ose praktikisht në një PC. Blackjack drejtpërdrejt në internet ju jep më të mirën e të dy botëve. Ju luani në një tryezë të vërtetë lojrash me një tregtar të drejtpërdrejtë, por nuk keni nevojë të udhëtoni në një kazino për ta bërë atë.

Shpesh filmuar në një kazino të vërtetë, blackjack drejtpërdrejt në internet përdor punën e mençur të kamerës dhe softuerin e avancuar të kazinosë për t’ju dhënë tronditjen e lojës kudo që të doni të luani. Ju do të shihni të gjitha detajet e vogla të tilla si tregtia e kartave dhe shpesh do të jeni në gjendje të bisedoni me tregtarin.

Si për të luajtur Blackjack

Qëllimi i lojës në shkop polici është të shënojë sa më afër 21 të jetë e mundur pa kaluar më shumë. Ju do të vazhdoni të vizatoni letra derisa rreziku i ‘goditjes’ të mos jetë kundër jush. Lojtarët kurrë nuk luajnë kundër njëri-tjetrit në shkop polici. Në vend të kësaj, ata duhet të rrahin dorën e tregtarit për të fituar.

Kur është rradha juaj të luani në shkop polici, ju ‘goditni’ për të nxjerrë një letër tjetër ose ‘qëndroni’ për t’u lidhur me atë që keni. Të gjithë lojtarëve u jepen dy letra ballë për ballë, përveç tregtarit që mban një letër me fytyrë poshtë. Ju duhet të luani dorën tuaj bazuar pjesërisht në kartën e tregtarit. Aces llogariten si 1 ose 11.

Rregullat Themelore të Blackjack

Pasi t’i keni dhënë secilit lojtar dy letra ballë për ballë, loja fillon në drejtim të akrepave të orës. Nëse karta e vetme e tregtarit e shfaqur është një ACE, lojtarët shpesh do të jenë në gjendje të bëjnë një bast anësor ‘të sigurimit’, i cili jep 9 deri në 4 shanse kundër tregtarit që shënon 21 me kartën e dytë (dora ‘blackjack’).

Përveç goditjes dhe qëndrimit në këmbë, lojtarët gjithashtu mund të ‘dyfishohen’ ose ‘ndahen’ me duar të caktuara. Duke dyfishuar, ju shumëzoni bastin tuaj me dy kundrejt tërheqjes së vetëm një letre më shumë. Ju mund ta bëni atë me një dorë 10 ose 11. Ndarja përfshin ndarjen e një çifti në dy duar dhe dyfishimin e bastit tuaj.

Live Blackjack në Mbretërinë e Bashkuar

Strategjia Themelore për Blackjack

Strategjia e Blackjack sillet rreth probabilitetit. Nëse tregtari ka një dorë me vlerë të ulët, veçanërisht një letër 5 ose 6, shanset që ai / ajo të goditet janë më të mëdha. Kështu, lojtarët kanë më shumë të ngjarë të qëndrojnë me një dorë relativisht me rezultat të ulët. Kini parasysh që tregtari duhet të godasë në çdo dorë deri në 16 vlerë.

Nëse tregtari ka një letër 8, 9, 10 ose 11, lojtarët normalisht nuk do të qëndrojnë nën 17, pasi rreziku i humbjes është i lartë. Strategjistët zakonisht këshillojnë që të mos merren bastet e sigurimeve gjithashtu. Edhe pse kompenson humbjen e një dore kundër shkop polici të tregtarit, shanset e bastit janë 9: 4 kundër lojtarit.

Luaj Blackjack Online

Marrja e një lojë me shkop polici është e drejtpërdrejtë me kusht që të keni arritur moshën ligjore 18 vjeçare të kërkuar për lojërat e fatit. Ju mund të luani në internet ose në një nga shumë kazinotë fizike.

Nëse jeni duke ndjekur një lojë të shkop polici në internet është një ide e mirë të kontrolloni kredencialet e faqes në internet përpara se të angazhoheni. Faqet e ligjshme të lojërave të fatit janë të licencuara nga Autoriteti i Lojërave të Fatit, i cili u jep lojtarëve mbrojtje ndaj praktikave joetike ose mashtrimeve.

Të gjithë ju duhet të dini në lidhje me shkop polici në internet!

A ofron Blackjack shanset më të mira për lojtarin?

Blackjack mund të ofrojë ndër shanset më të mira për një lojtar nëse ndjek strategjinë e duhur themelore për lojë. Sidoqoftë, shanset do të ndryshojnë në varësi të nivelit të aftësive të lojtarit dhe rregullave të lojës që luhet.

Çfarë do të thotë termi rregulla në Las Vegas?

Termi rregulla të Las Vegasit i referohet mënyrës së lojës në rripin e Las Vegasit. Këto rregulla lejojnë një lojtar të dyfishojë çdo dy letra fillestare, tregtari duhet të godasë në një soft-17 dhe lejohet ri-ndarje ose sigurim, por ky term ndryshon pak në varësi të kazinosë.

Në Blackjack, cila është strategjia e duhur themelore për t’u përdorur?

Strategjia themelore për t’u përdorur bazohet në një grup të vendosur rregullash të lojës. Sidoqoftë, meqenëse rregullat ndryshojnë nga kazino në kazino, ka disa ndryshime të vogla në varësi të rregullave dhe numrit të kuvertave të përdorura në lojë.

A preken nga lojtarët e tjerë pritjet afatgjata të një lojtari?

Pritjet afatgjata të një lojtari nuk ndikohen nga lojtarët e tjerë. Në planin afatgjatë, një lojtar i keq do të ndikojë vetëm në vetveten e tij / saj. Efekti kryesor i më shumë njerëzve në një tryezë është një rënie në normat e përgjithshme të fitimit të tryezës.

A ka ndonjë kohë kur një lojtar duhet të marrë sigurim apo edhe para?

Kur përdorni strategji themelore, nuk këshillohet të merrni sigurime. Në periudhën afatgjatë, shanset 3 deri në 2 janë më të mira sesa marrja e parave edhe për shumicën e lojtarëve. Kjo sepse, në planin afatgjatë, një lojtar tenton të humbasë për shkak të shumës që një lojtar heq në fund.

Cila është loja e zakonshme më e keqe në Blackjack?

Një nga lojërat më të këqija në Blackjack do të ishte të qëndronit në një 8, 8 përkundrejt një 7 në vend që t’i ndani ato. Kjo do të rezultojë që një lojtar të humbasë rreth 70 cent në dollar sa herë që kjo të ndodhë. Sidoqoftë, nëse një lojtar qëndron me një strategji themelore, kjo nuk do të jetë shqetësuese.

A është më e mirë një lojë në një kuvertë apo një lojë me shumë kuverta në Blackjack?

Një lojë me një kuvertë ka një avantazh prej 0.5% në 0.6% ndaj një lojë me shumë kuverta me të njëjtat rregulla. Sidoqoftë, shumica e efektit në lojë vjen nga heqja e kartave. Muchshtë shumë më lehtë të gjesh rregulla dhe kushte të favorshme në një lojë me shumë kuverta.

Nëse Blackjack është i mundur, atëherë pse nuk po bëni miliona dollarë duke luajtur më shumë sesa thjesht duke shkruar për të?

Blackjack mund të rrihet, por kjo nuk do të thotë që një person mund të pasurohet duke luajtur atë. Një lojtar shumë i aftë me një bankroll të vogël do të bëjë vetëm disa dollarë në orë.

Cili është sistemi më i mirë i numërimit për Blackjack?

Nuk ka ndonjë sistem më të mirë numërimi për lojën. Këshilla më e mirë që mund të jepet është t’i mbani gjërat të thjeshta. Kjo do të ndihmojë në parandalimin e rraskapitjes mendore dhe gabimeve të ndodhin. Shumica e sistemeve të numërimit janë brenda një kufiri të vogël të njëri-tjetrit.

Sa para mund të bëjë një lojtar duke numëruar letra?

Shuma e parave që një lojtar mund të bëjë varet nga aftësia e lojtarit, bankroll dhe sasia e rrezikut që ata janë të gatshëm të marrin. Possibleshtë e mundur të humbasësh para. Sidoqoftë, nëse një lojtar mund të ekuilibrojë këta faktorë, ata kanë një potencial për të fituar një përparësi prej 0.5% deri 1.5%.

A është e paligjshme llogaritja e kartave?

Nuk është e paligjshme të numërosh letra pasi lojtari nuk po e ndryshon lojën në asnjë mënyrë. Lojtari thjesht po përdor njohuritë që janë në dispozicion për të gjithë lojtarët. Sidoqoftë, çdo kazino ka të drejtë të kërkojë nga cilido që të largohet ose të ndalojë së luajturi lojën, pasi ndihet i arsyeshëm.

Cilat variacione të lojës janë ndër më të mirat për të dhënë fitimet më të mëdha për sportelet e kartave?

Variacioni kryesor i lojës për Blackjack është të dish kur të marrësh sigurim dhe të qëndrosh në 16 kundrejt 10 të një tregtari. 18 pjesët më të mira janë duke ditur si Illustrious 18.

Pse kazinotë ende ofrojnë lojën e Blackjack, nëse mund të rrahet?

Kazinot fitojnë më shumë nga lojtarët që nuk dinë të luajnë mirë ose thjesht nuk u intereson se humbin në sportelet e kartave. Ata gjithashtu mund të kompensojnë humbje duke pasur pagesa të tilla si 6 deri në 5 e cila është tërheqëse për shumë lojtarë të painformuar.

A është e mundur të mposhtni lojën e Blackjack ndonjë mënyrë tjetër përveç numërimit të kartave?

Me kalimin e kohës lojtarët kanë qenë në gjendje të gjejnë boshllëqe në mënyrën e vendosjes së lojërave dhe të përfitojnë prej tyre. Shumica e këtyre boshllëqeve janë gjetur dhe rregulluar nga shumica e kazinove sot. Sidoqoftë, është e mundur të gjeni disa rregulla dhe promovime të favorshme herë pas here.

Në lojën e Blackjack, cilët janë faktorët më të rëndësishëm për të vlerësuar?

Nëse një lojtar është një numërues letrash, ata duan të kërkojnë një lojë të shpejtë me depërtimin më të mirë. Një lojtar i strategjisë bazë po kërkon një lojë të vetme në kuvertë me rregullat dhe opsionet më të mira në dispozicion. Një lojtar bixhozi po kërkon tregtarë të ngadaltë, kuvertë të plota dhe kompensim liberal.

Cilat janë disa nga Librat më të shkruar për Blackjack?

Dy libra kryesorë të Blackjack janë Beat the Dealer: Një Strategji Fituese për Lojën e Njëzet e Një
nga Edward Thorp dhe The Theory of Blackjack: The Complete Counter Card Counter to the Casino Game of 21 nga Peter Griffin.

Çfarë duhet të bëjë një lojtar më parë për të mësuar se si të fitojë në Blackjack?

Një lojtar mund të mësojë të jetë një lojtar i mirë i Blackjack duke lexuar për strategji të ndryshme. Një lojtar duhet të mbajë bastet e tij të vogla dhe të mësojë metodën e plotë të strategjisë bazë. Gjithmonë bëni kujdes me çdo strategji që premton më shumë se një avantazh prej 1.5%.

A janë akoma të ndaluara nga kazinotë sportelet e kartave?

Kazinotë janë akoma në gjendje të ndalojnë lojtarët që ata i shohin si një kërcënim për vijën e tyre të fundit. Kazinot janë subjekte private dhe mund të ftojnë ose të ftojnë këdo që dëshirojnë. Kjo është bërë për të siguruar që kazino mund të bëjë një fitim.

Alternative Languages: English Français Albanian Հայերեն Azərbaycan Euskara Català 简体中文 Galego Íslenska македонски Mongolian Nepali Русский Somali Türkçe Uzbek Cymraeg Zulu