Politika e privatësisë

Mirësevini në Politikën tonë të Privatësisë


– Privatësia juaj është shumë e rëndësishme për ne.

Policyshtë politikë e Casinoble UK për të respektuar privatësinë tuaj në lidhje me çdo informacion që ne mund të mbledhim gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Kjo Politikë e Privatësisë vlen për https://casinoble.org (këtu e tutje, “ne”, “ne”, ose “https://casinoble.org”). Ne respektojmë privatësinë tuaj dhe jemi të përkushtuar për të mbrojtur informacionin personal të identifikueshëm që mund të na ofroni përmes Uebsajtit. Ne kemi miratuar këtë politikë të privatësisë (“Politika e Privatësisë”) për të shpjeguar se çfarë informacioni mund të mblidhet në Uebfaqen tonë, si i përdorim këto informacione dhe në cilat rrethana mund t’ua zbulojmë informacionin palëve të treta. Kjo Politikë e Privatësisë zbatohet vetëm për informacionin që mbledhim përmes Uebfaqes dhe nuk vlen për mbledhjen tonë të informacionit nga burime të tjera.
Kjo Politikë e Privatësisë, së bashku me Kushtet dhe kushtet e postuara në Uebfaqen tonë, përcaktojnë rregullat dhe politikat e përgjithshme që rregullojnë përdorimin tuaj të Uebfaqes sonë. Në varësi të aktiviteteve tuaja kur vizitoni Uebfaqen tonë, nga ju mund të kërkohet të bini dakord për terma dhe kushte shtesë.

– Vizitorët e faqes në internet
Ashtu si shumica e operatorëve të faqeve të internetit, Casinoble UK mbledh informacione që nuk identifikohen personalisht, të llojit që shfletuesit dhe serverat e internetit zakonisht i bëjnë të disponueshme, të tilla si lloji i shfletuesit, preferenca e gjuhës, faqja referuese dhe data dhe koha e secilës kërkesë të vizitorëve. Qëllimi i Casinoble UK në mbledhjen e informacioneve jo-identifikuese personale është të kuptojë më mirë sesi vizitorët e Casinoble UK përdorin faqen e saj të internetit. Kohë pas kohe, Casinoble UK mund të lëshojë informacione jo-identifikuese personale, në total, p.sh., duke botuar një raport mbi trendet e përdorimit të faqes së saj të internetit.
Casinoble UK gjithashtu mbledh informacione potencialisht identifikuese personale si adresat e Protokollit të Internetit (IP) për përdoruesit e regjistruar dhe për përdoruesit që lënë komente në postimet e blogut https://casinoble.org. Casinoble UK zbulon vetëm adresat IP të përdoruesve dhe komentuesve nën të njëjtat rrethana që përdor dhe zbulon informacione identifikuese personale siç përshkruhen më poshtë.

– Mbledhja e Informacionit Personal-Identifikues
Vizitorë të caktuar në faqet e internetit të Casinoble UK zgjedhin të bashkëveprojnë me Casinoble UK në mënyra që kërkojnë që Casinoble UK të mbledhë informacione identifikuese personale. Sasia dhe lloji i informacionit që mbledh Casinoble UK varet nga natyra e ndërveprimit. Për shembull, ne u kërkojmë vizitorëve që regjistrohen për një blog në https://casinoble.org të japin një emër përdoruesi dhe adresë emaili.

– Siguria
Siguria e Informacionit tuaj Personal është e rëndësishme për ne, por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit në Internet, ose metoda e ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurt. Ndërsa përpiqemi të përdorim mjete të pranueshme komerciale për të mbrojtur Informacionin tuaj Personal, ne nuk mund të garantojmë sigurinë e tij absolute.

– Reklamat
Reklamat që shfaqen në faqen tonë të internetit mund t’u dorëzohen përdoruesve nga partnerë reklamues, të cilët mund të vendosin cookies. Këto cookies lejojnë që serveri i reklamave të njohë kompjuterin tuaj sa herë që ju dërgojnë një reklamë në internet për të përpiluar informacione rreth jush ose të tjerëve që përdorin kompjuterin tuaj. Ky informacion lejon që rrjetet e reklamave, ndër të tjera, të ofrojnë reklama të synuara që ata besojnë se do t’ju interesojnë më shumë. Kjo Politikë e Privatësisë mbulon përdorimin e cookies nga Casinoble UK dhe nuk përfshin përdorimin e cookies nga asnjë reklamues.

– Lidhje me faqet e jashtme
Shërbimi ynë mund të përmbajë lidhje me faqet e jashtme që nuk operohen nga ne. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, do të drejtoheni në sitin e asaj pale të tretë. Ne ju këshillojmë fuqimisht të rishikoni Politikën e Privatësisë dhe termat dhe kushtet e çdo faqe që vizitoni.
Ne nuk kemi asnjë kontroll mbi të, dhe nuk marrim asnjë përgjegjësi për përmbajtjen, politikat e privatësisë ose praktikat e ndonjë faqe, produkti ose shërbimi të palëve të treta.

– Https://casinoble.org përdor Google AdWords për marketing të ri
Https://casinoble.org përdor shërbimet e marketingut për të reklamuar në faqet e internetit të palëve të treta (përfshirë Google) për vizitorët e mëparshëm në faqen tonë. Kjo mund të thotë që ne u reklamojmë vizitorëve të mëparshëm të cilët nuk kanë përfunduar një detyrë në faqen tonë, për shembull duke përdorur formularin e kontaktit për të bërë një hetim. Kjo mund të jetë në formën e një reklame në faqen e rezultateve të kërkimit Google, ose një faqe në Rrjetin e Shfaqjes Google. Shitësit e palëve të treta, përfshirë Google, përdorin cookies për të shërbyer reklama bazuar në vizitat e dikujt në të kaluarën. Sigurisht, çdo e dhënë e mbledhur do të përdoret në përputhje me politikën tonë të privatësisë dhe politikën e privatësisë së Google.
Mund të vendosni preferenca për mënyrën se si Google ju reklamon duke përdorur faqen Google Preferences, dhe nëse dëshironi mund të hiqni dorë nga reklamimi i bazuar në interes tërësisht nga cilësimet e cookie-t ose duke përdorur përgjithmonë një shtojcë të shfletuesit.

– Statistikat e Përmbledhura
Casinoble UK mund të mbledhë statistika në lidhje me sjelljen e vizitorëve në faqen e saj të internetit. Casinoble UK mund ta shfaqë këtë informacion publikisht ose t’ua sigurojë të tjerëve. Sidoqoftë, Casinoble UK nuk zbulon informacionin tuaj personal-identifikues.

– Zbulimi i bashkëpunëtorëve
Kjo faqe përdor lidhje partnere dhe fiton një komision nga lidhje të caktuara. Kjo nuk ndikon në blerjet tuaja ose çmimin që mund të paguani.

– Biskota
Për të pasuruar dhe përsosur përvojën tuaj në internet, Casinoble UK përdor “Cookies”, teknologji dhe shërbime të ngjashme të ofruara nga të tjerët për të shfaqur përmbajtje të personalizuar, reklama të përshtatshme dhe për të ruajtur preferencat tuaja në kompjuterin tuaj.
Cookie është një varg informacioni që një uebfaqe ruan në kompjuterin e një vizitori dhe që shfletuesi i vizitorit i ofron faqes në internet sa herë që vizitori kthehet. Casinoble UK përdor cookies për të ndihmuar Casinoble UK të identifikojë dhe gjurmojë vizitorët, përdorimin e tyre të https://casinoble.org dhe preferencat e tyre të hyrjes në faqen e internetit. Vizitorët Casinoble UK të cilët nuk dëshirojnë të vendosin cookies në kompjuterët e tyre duhet të vendosin që shfletuesit e tyre të refuzojnë cookies përpara se të përdorin faqet e internetit të Casinoble UK, me pengesën që disa tipare të faqeve të Casinoble UK mund të mos funksionojnë siç duhet pa ndihmën e cookies.
Duke vazhduar të lundroni në faqen tonë të internetit pa ndryshuar cilësimet e cookie-t, ju me anë të kësaj pranoni dhe pranoni përdorimin e cookies të Casinoble UK.

Ndryshimet e politikës së privatësisë
Megjithëse shumica e ndryshimeve ka të ngjarë të jenë të vogla, Casinoble UK mund të ndryshojë politikën e saj të privatësisë herë pas here, dhe sipas gjykimit të vetëm të Casinoble UK. Casinoble UK inkurajon vizitorët të kontrollojnë shpesh këtë faqe për ndonjë ndryshim në Politikën e saj të Privatësisë. Përdorimi juaj i vazhdueshëm i kësaj faqe pas çdo ndryshimi në këtë Politikë të Privatësisë do të përbëjë pranimin tuaj të këtij ndryshimi.

– Politika e privatësisë
– Informacionet e Kredisë dhe Kontaktit
Kjo politikë e privatësisë është krijuar në http://termsandconditionstemplate.com/privacy-policy-generator/. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Rregullore të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni përmes ose telefonit.

Alternative Languages: English Français Albanian Հայերեն Azərbaycan Euskara Català 简体中文 Galego Íslenska македонски Mongolian Nepali Русский Somali Türkçe Uzbek Cymraeg Zulu